IGLU pehme mängukomplekt – Party Set

Kuumakse al. 42,46  / 60 kuud

1299,00 

Tutvustame põnevat uut pehmet mängukomplekti, mis on loodud pakkuma lastele tunde lõbu ja meelelahutust, tagades samal ajal nende turvalisuse ja heaolu. Komplekt sisaldab erinevaid pehmeid mänguklotse, sealhulgas vahtplokke, liumägesid, tunneleid, kiiktoole ja kaldteid. Kõik esemed on kaetud pehme ja vastupidava vegan-nahaga, tagades maksimaalse mugavuse ja turvalisuse. Erksad värvid ja ainulaadsed disainid köidavad laste tähelepanu, muutes selle iga peo või ürituse koheseks hitiks (saadaval on ka mahedamad värvitoonid). Toode ei sisalda pallimeri palle. Soovitatav 12 kuud+.

BPA+ ftalaadi vaba

Lihtne puhastada

Loodud jätkusuutlikult

IGLU eeldatav tarneaeg on 3-4 tööpäeva.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Kirjeldus

Tõstab füüsilist aktiivsust
Suurendab loomingulisust ja kujutlusvõimet
Aitab maandada üleliigset energiat ning stressi
Pakub sensoorset stimulatsiooni
Hoiab lapsed ekraanidest eemal
Arendab sotsiaalseid oskusi nagu jagamine ning koostöö

Kõrgkvaliteetsed materjalid

IGLU plokid on valmistatud tugevast, 100% taaskasutatavast kvaliteetsest vahust, millel on suletud raku struktuur – pehme ja superkerge. 

Kaetud vastupidava vegannahaga. Plokid on tugevad ning pehmed, meeldiva pinnakattega, kergesti hooldatavad, säilitavad hästi kuju ning on testitud kahjulike ainete suhtes.

IGLU tooted on CE-märgistatud vastavalt EL-i direktiivile 88/378 / ning on väikelastele täiesti ohutud.

IGLU õrnad kallistatavad plokid on nagu sõbrad, kes arendavad lastel liikumis- ja motoorseid oskusi. Erinevad kujundid aitavad lastel parandada koordinatsiooni ja motoorseid oskusi – alates sõrmede liigutamisest kuni roomamise, ronimiseni ja kõrguste uurimiseni.

Õdede-vendade, sõprade ja sõpradega itsitamine ergutab sotsiaalseid oskusi, tekitab vestlusi ja sidemeid.

Koostöö vanemate või sõpradega aitab kiiresti õppida ning lahedaid geomeetrilisi kujundeid ja erksaid värve märgarta. Lõputu kujundite kombinatsioon on nagu aardelaegas kujutlusvõimeliste maailmade – losside, kindluste ja muu – meisterdamiseks.

Laste kasvades muutuvad need kujundid suurepärasteks tööriistadeks. Ehitage takistusradasid, vallutage astmeid voodite ja toolideni – võimalused on lõputud. Isegi lemmikloomad löövad hea meelega mängudes kaasa. Täiskasvanud võivad kasutada kujundeid näiteks ka arvutialusena.

Lisainfo

Värvus

, , ,