ABC Design Changing Organizer Multi

Kuumakse al. 5,78  / 6 kuud

34,00 

  • Kompaktne – väiksem ja mugavam kui tavaline mähkmekott.
  • Integreeritud mähkimisalus, millel on soojustatud kate
  • Veekindel kangas ja magnetkinnitus

Changing Organizer Multi tarneaeg on november 2024.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Kirjeldus

Multi organisaator – stiilne ja praktiline sinu igapäevaste tegevuste jaoks.

Olenemata sellest, kas lähed jalutama parki, spontaansetele väljasõitudele, ostlema või mänguväljakule – elegantne ABC Design Multi organisaator on ideaalne kaaslane kõigile vanematele, kes hindavad stiili ja praktilisust. See kompaktne organisaator pakub kõike vajalikku ning on palju väiksem ja mugavam kui tavaline mähkmekott. Tänu oma suurusele mahub see käekotti või seljakotti ja seda saab tõeliselt igale poole kaasa võtta. Oma funktsionaalsele disainile on seda äärmiselt lihtne kasutada ning sobib ka mähkmete vahetamiseks igal pool.

Multi organisaator on veekindlast kangast, mis kaitseb usaldusväärselt sinu mähkmetarvikuid niiskuse ja mustuse eest. Praktiline magnetklapp võimaldab kiiret ja lihtsat ligipääsu sinu kõige olulisematele isiklikele asjadele.

Seest leiad spetsiaalse niiskete salvrätikute tasku magnetklapiga ja avaga, kaks suurt libistustaskut, tarvikute taskut ja ühe tõmblukuga tasku, mis tagavad tõhusa hoiuvõimaluse ja organiseerimise. Eriti tähelepanuväärne on integreeritud hügieeniline mähkimismatt, mille alumine külg on soojustatud, et kaitsta sinu beebit.

Praktiline ja eemaldatav õlarihm muudab organisaatori kandmise lihtsaks. Avasta nüüd stiili, mugavuse ja funktsionaalsuse ideaalne kombinatsioon – sinu uus lemmik korraldaja ootab sind!

Omadused:

-Kompaktne suurus
-Veekindel kangas
-Välistasku kiireks ligipääsuks
-Praktiline magnetklapp põhitaskus ja niiskete salvrätikute taskus
-Kaks suurt libistustaskut
-Üks tarvikute tasku ja üks tõmblukuga tasku
-Integreeritud mähkimismatt, millel on soojustatud kate, et kaitsta külmade või soojade pindade eest
-Praktiline õlarihm lihtsaks kandmiseks

Lisainfo

Värvus

, , , ,